Bernette B33

Varastossa

325,00 €

Edullinen ja helppokäyttöinen ompelukone aloittelijalle

bernette 33 mekaaninen ompelukone on täydellinen malli aloittelevalle ompelijalle, kone on helppokäyttöinen ja siinä on tyylikäs Sveitsiläinen muotoilu. Koneen käyttö on helppo oppia, sen kaikki asetukset ovat säädettävissä kahta pehmeäpintaista säädintä kääntämällä, siinä on kaikki toiminnot mitä aloittelija tarvitsee. Bernette 33 ompelukone on erittäin lujatekoinen ja siinä on hyvä ommeljälki ommeltavasta materiaalista riippumatta. Koneessa on 15 ommelta sisältäen napinläven, ompeleen leveys 5 mm ja 2-vaiheinen paininjalan nostin. Koneen mukana vakiovarusteena 5 paininjalkaa.

  •  Puoliautomaattinen neulalangoitin
  •  Helpot pehmeäpintaiset säätimet
  •  Manuaalinen lankaleikkuri
  •  Tilava tarvikkeiden säilytysrasia
  • Sveitsiläinen muotoilu

Ompeleen leveys 5 mm

Erittäin käytännöllinen koristeompeluun. Suunnittele helposti kauniit reunakoristeet ja aplikaatiot.


Neulalangoitin – lanka nopeasti ja helposti neulansilmään

Koneessa on puoliautomaatinen neulalangoitin, joka tekee langan pujottamisen neulansilmään todella helpoksi. Langoittimen koukku yksinkertaisesti nappaa langan ja vetää sen neulan silmästä läpi ja näin kone on valmis käden käänteessä ompeluprojektisi aloittamiseen.


2-vaiheinen paininjalan nostin – paksujen ja monikerroksisten töiden ompeluun

Olipa ommeltava kangas ohutta tai paksua – bernette 33 ompelukone selviää kaikista ja ommel on aina yhtä täydellinen. 2-vaiheinen paininjalan nostin nostaa paininjalan vielä ylemmäksi mahdollistaen paksujen ja monikerroksisten töinen mahtumisen paininjalan alle. Koneessa on riittävästi neulavoimaa, jolloin se lävistää vaivattomasti paksutkin kangaskerrokset.


Helpot säätimet ompeluasetusten määrittämiseen

Koneessa on kaksi säätökiekkoa, joilla valitaan ommel ja säädetään tikinpituus. Napinläpi 4-vaiheinen on helppo ommella vaiheittain valintakiekkoa kääntämällä.


Lisää mukavuutta ja iloa ompeluun

bernette 33 ompelukone on yksinkertainen helppokäyttöinen laadukas peruskone, jossa reilusti työskentelytilaa ja kätevä sailytysrasia tarvikkeille, jolloin ne ovat aina saatavilla.

TAKUU 2V