Perusteelliset ompelukonehuollot ja laadukkaat ompelutarvikkeet Helsingin keskustasta

Kaartin neule- ja ompelukone Oy myy, huoltaa ja korjaa ompelukoneet keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa.

Siirry verkkokauppaan

Myymälästämme löydät tunnettujen merkkien ompelukoneet, saumurit, peitetikkikoneet ja ompelutarvikkeet. Voit tuoda ompelukoneet ja saumurin meille myös huoltoon.

 

Ompelukonevalikoimaamme kuuluvat Berninan, Bernetten, Evan ja Husqvarna Viking ompelukoneet ja saumurit.

Huollamme ja korjaamme ompelukoneet kuitenkin kaikilta merkeiltä. Saat meiltä myös kaikki tarvitsemasi ompelutarvikkeet. 


Jos etsit uutta ompelukonetta, tutustu konevalikoimaamme liikkeessämme Helsingin Kasarmikadulla tai verkkokaupassamme. Annamme mielellämme myös lisätietoja erilaisista konemalleista.

Ompelukonehuollot ja -korjaukset kaikille merkeille

Etsitkö koneellesi luotettavaa vuosihuoltopaikkaa Helsingistä? Me hoidamme huollot nopeasti ja asiantuntevasti liikkeessämme Kasarmikadulla. Säännölliset vuosihuollot pidentävät ompelukoneiden käyttöikää. Olemme valtuutettu Bernina-koneiden huoltaja. Ompelukoneiden huollon hinta on 99,00 euroa ja saumurit 120,00 eroa.

Kustannusarvio koneesta 25,00 eroa.

 

Hoidamme vankalla kokemuksella ompelukoneiden  ja saumurien korjaukset. Mikäli koneesi oikuttelee, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme korjaus- ja varaosapalvelun kaikille ompelukonemerkeille.

 

Kysy lisää huolto-, varaosa- ja korjauspalveluistamme ottamalla yhteyttä tai tuo koneesi suoraan liikkeeseemme!

Monipuoliset ompelutarvikkeet

Tuotevalikoimaamme kuuluu ompelukoneiden ohella ompelutarvikkeet laidasta laitaan. Saat meiltä muun muassa:

  • Paininjalat

  • Puolat

  • Ompelukorit

  • Sakset

  • Tilkkutyövälineet

  • Gütermann-ompelulangat

  • Saumurilangat

  • Schmetz-neulat.

Valikoimistamme löydät tietenkin myös ompelukoneet ja saumurit. Edustamme tällä hetkellä Berninan, Bernetten, Evan ja Husqvarna Viking tuotteita. Jos haluat tutustua erilaisiin tuotteisiimme tarkemmin, siirry verkkokauppaamme!

Klikkaa verkkokauppaan

Opastus uuden koneen käyttöön

Uuden koneen käyttö vaatii aina perehtymistä. Siksi me tarjoamme meiltä ompelukoneen tai saumurin hankkineille asiakkaille myös perehdytyksen koneen käyttöönottoon – näin pääset vaivattomasti alkuun ompelussa!


Jos tarvitset vinkkejä tai ohjeita koneen käyttöön, piipahda liikkeessämme tai ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman yksilöllisesti, joustavasti ja kattavasti.

Hoidamme ompelukonehuollot luotettavasti ja nopeasti kaikille ompelukonemerkeille. Kysy lisää tai tuo koneesi huoltoon liikkeeseemme Helsingissä!

Ota yhteyttä