Bernette B35

Varastossa

390,00 €

Edullinen ompelukone aloittelijalle – koneessa 23 erilasta ommelta ja 7 paininjalkaa
Bernette B35 on mekaaninen perusompelukone. Ompeleen valinta, tikinpituuden ja ompeleen leveyden säätö on helppo tehdä kääntämällä säätimiä.

bernette35ompelukoneessa on automaattinen 1-vaiheinen napinläpitoiminto, jolloin napinläpien ompelu on nopeaa ja helppoa.

  • Automaattinen napinläpi
  • Säädettävä tikinpituus jaompeleen leveys
  • Vakiovarusteena 7paininjalkaa
  • 2-vaiheinen paininjalan nostin
  • Yhteensä 23 hyöty- ja koristeommelta

Automaattinen napinläpi – ompele ammattitason napinlävet nopeasti ja helposti

bernette 35 ompelukoneella napinläpien ompelu on nopeaa ja helppoa. Kun edellinen napinläpi on valmis voit jatkaa suoraan seuraavaan.

Kone ompelee napinläven kaikki neljä vaihetta kerralla automaatisesti.


Lisää mukavuutta ja helppoutta ompeluun

bernette 35 ompelukoneessa on 1-vaiheinen automaattinen napinläpi sekä 23 hyöty- ja koristeommelta, neulalangoitin ja manuaalinen lankaleikkuri.

Nämä ominaisuudet tuovat ompeluusi nopeutta ja tehokkuutta. Tarvikerasiassa säilyvät bernette 35 ompelukoneen muut tarvikkeet, kuten puolat, puhdistusharjat, paininjalat ym.


Koneen mukana seitsemän paininjalkaa – oikea paininjalka joka käyttöön

bernette 35 koneen mukana 7 erilaista paininjalkaa, jotka kiinnitetään koneen tukevaan paininjalan varteen. Voit valita jokaiseen ompeluprojektiisi sopivan paininjalan.

Esimerkiksi siksak-ompeleille on siksakjalka, satiiniompeleille ja aplikointiin satiiniommeljalka ja napinläville napinläpijalka.

Käyttäessäsi valittuun ompeleeseen sopivaa paininjalkaa on ommel aina täydelliinen.


2-vaiheinen paininjalan nostin – paksujen ja monikerroksisten töiden ompeluun

2-vaiheinen paininjalan nostin nostaa paininjalan normaaliasennosta vielä ylemmäksi mahdollistaen paksujen ja monikerroksisten töiden mahtumisen paininjalan alle,esimerkiki farkkukangas tai tikkikankaat. bernette 35 ompelukoneen neulavoima lävistää vaivattomasti paksutkin kangaskerrokset.


TAKUU 2 V